Hopp til innholdet
Hjem/Boker/

Blokk til blokk

Om boken

Original og røff oppvekstskildring fra Oslo øst.

Tegneserien er basert på Blokk til blokk, hip hop-forestillingen med Don Martin, Fela og Castro, som ble en braksuksess på Det Norske Teatret.

Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I Blokk til blokk forteller de sine historier og tar leserne med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine.

Boka er en kul, kommersiell og original bok om heftig liv på østkanten. Samtidig er det en sår familiehistorie om selvmord, og ikke minst historien om da hiphopen kom til Norge.

Boka er kløktig, intelligent og medrivende tegnet av Andreas Iversen. Han har virkelig tatt guttas historier på alvor og tegnet frem et heftig tegneserieunivers.

Dette er en levende og tøff oppvekstskildring fra østkantoslo som mange, kanskje spesielt gutter, kan kjenne seg igjen i, eller vil synes er veldig spennende. Den er original og rapp i kjeften, kompromissløs og viktig. Dette er viktige stemmer som fortjener å høres.

Blokk til blokk handler om å komme dit du er, ikke på grunn av, men på tross av.

Topp tre tagger

Kul

Forelsket

Trist

Kommentarer (6)


BOB

22.09.2023

KulKul

boka var jo bare helt mattetime

rasmus alfling

22.09.2023

bra

alf2

22.09.2023

KulKul

Jeg er ikke en emo skater

Eskil

22.09.2023

dårlig

alf

22.09.2023

KulKul
TristTrist

Jeg likte utdraget fordi den var spennende og viste hvordan det var i the hood

Arman

31.08.2023

KulKul
Se alle kommentarer